Hulp aan huis

Hulp aan huis

Computerhulp aan huis wordt door zowel bedrijven als particulieren ingeschakeld. Persoonlijke uitleg komt plezieriger over bij een huisbezoek. Problemen met een telefoon, tablet, printer, tv of bijvoorbeeld een slimme thermostaat worden vaak opgelost door middel van een huisbezoek. Dit komt omdat deze apparaten beperkt worden ondersteund door TeamVieuwer.

U kunt een huisbezoek aanvragen op 2 manieren. Via de telefoon: 0900-1234533 (90 cent/gesprek) of gratis via de website (rechts bovenaan de pagina) maak een afspraak. Telefonisch is handig als u meteen een afspraak wilt plannen. Via de website kunt u voorkeursdagen en tijden aangeven wanneer u de aanvraag invult.

Bij kleinere opdrachten of als u sneller geholpen wilt worden is computerhulp op afstand van Sleutelstudent de beste keuze. Bovendien is de hulp op afstand landelijk in te zetten en bent u niet afhankelijk van een plaatselijk beschikbare student. Dit maakt computerhulp op afstand flexibeler en goedkoper bij kleine opdrachten. Om computerhulp op afstand te kunnen bieden moet de computer nog wel opstarten.