Installaties of onderhoud

Installaties of onderhoud

Alle computers moeten regelmatig onderhouden worden om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Wij kunnen u hier op verschillende manieren mee helpen. Wanneer uw apparaat (computer of laptop etc.) een steuntje in de rug nodig heeft is het vaak mogelijk om een onderdeel te vervangen door een onderdeel dat sneller, duurzamer en nieuwer is. De student kan naar aanleiding van uw wensen en de huidige specificaties een juist advies geven over de mogelijkheden en verwacht resultaat.

Kleiner onderhoud is ook mogelijk wanneer de computer of laptop erg warm wordt. De mogelijke oorzaak kan een opeenhoping van stof en ander vuil zijn. Dit moet voorzichtig verwijderd worden omdat de componenten erg gevoelig zijn.

Wanneer u een nieuw apparaat wilt kopen kunnen wij u ook helpen. Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij een advies geven over welk apparaat het meest geschikt is voor u. Deze apparaten kunnen wij installeren en uw oude gegevens in geval van een nieuwe computer, laptop, tablet en telefoon vaak allemaal overzetten. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe printer, telefoon, NAS of ander apparaat helpen wij u graag met uw keuze.