Portfolio Nander

Portfolio Nander Stellink

Wie ben ik


Ik ben Nander Stellink, inmiddels alweer 21 jaren jong en woonachtig in Rotterdam. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in het zuiden van Drenthe genaamd De Wijk. In de dichtstbijzijnde stad heb ik mijn VWO afgerond waarna ik naar Rotterdam ben gegaan om bedrijfskunde te studeren. Na een tijd studeren kwam ik erachter dat hier mijn passie niet lag waarna ik op zoek ben gegaan naar waar ik mij de komende tientallen jaren mee bezig zou willen houden. Vanwege mijn affiniteit met computersen enige ervaring bij het opzetten van softwaresystemen leek informatica een goede keuze.

 

Omdat ik al in Rotterdam woonde ging mijn eerste gedachte uit naar de Hogeschool Rotterdam. Na het curriculum te hebben bekeken leek mij dit een goede studie voor mij. Zodoende bevind ik mij nu in het eerste jaar van de opleiding Informatica aan de Hogeschool Rotterdam.

Naast de studie

Naast mijn studie heb ik inmiddels al meer dan drie jaar mijn eigen bedrijfje (Sleutelstudent) welke mensen helpt bij computerproblemen. Voor mijn bedrijfje wilde ik zelf de website maken uit kostenoogpunt. Waardoor ik ook al wat kennis heb opgedaan van HTML en CSS. Naast Sleutelstudent heb ik nog een eigen bedrijfje, DutchTie, waarbij het hoofdproduct persoonlijke stropdassen is.

 

Vanwege mijn twee bedrijfjes en alles wat daarmee gemoeid gaat heb ik goed leren multitasken en orde houden tussen de verschillende zaken. Hiernaast heb ik ook geleerd om leiding te geven omdat het bedrijf Sleutelstudent inmiddels zes werknemers kent.

Nu en de toekomst

Ik ben erg geïnteresseerd over hoe bedrijven werken en hoe bepaalde bedrijfsprocessen verlopen. Dit samen met mijn interesse in computers en ondernemende karakter zorgen ervoor dat ik vaak nadenk over hoe bepaalde bedrijfsprocessen gestroomlijnder kunnen worden gemaakt door middel van computerprocessen.

 

Dit brengt mij dan ook meteen bij waar ik mijzelf in de toekomst zou willen zien staan. Ik hoop natuurlijk dat mijn bedrijfjes groter worden zodat ik me daar mee bezig kan houden. Maar het ontwikkelen van computersystemen voor MKB bedrijven zou ik graag willen toevoegen aan de werkzaamheden. Betaalbare software die zelfstandigen en kleinere bedrijven meer laten werken in plaats van administratief werk verrichten.

Contact

Nander Stellink

0612345678

nander.s@email.com

CV 2018

Schrijf mij een bericht